Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7g16kcal1.3g0g1.2g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g42kcal3g1.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko28g21kcal1.5g0.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.8g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g75kcal5.3g2.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858