Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g7.8g10kcal1.6g0g0.4g0g
Pekoni (Dulano)1.8g4.7kcal0.3g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g44kcal3.8g2g2g0.4g
Valittu annoskoko28g22kcal1.9g1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g77kcal6.7g3.5g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067