Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.1g3kcal0.2g0.3g0g0.4g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen1.1g3kcal0.3g0g0.2g0.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 11g4.1kcal0g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g24kcal1.2g2.2g0.6g2.6g
Valittu annoskoko28g12kcal0.6g1.1g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.3g0.6g0.2g0.7g
Arvot/100g100g43kcal2.1g3.9g1.1g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621