Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g4.7g21kcal0.4g3.2g0.8g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.3g15kcal0g0g1.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g9g22kcal0g1.1g1.9g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g4.7g5.2kcal0g0.7g0.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)7g36kcal0.3g4g2.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g197kcal1.4g18g13.8g1.4g
Valittu annoskoko28g99kcal0.7g9g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g49kcal0.4g4.5g3.5g0.4g
Arvot/100g100g351kcal2.5g32g24.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496