Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste emmental punaleima3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.2g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g89kcal3.2g2g7.6g0.6g
Valittu annoskoko28g45kcal1.6g1g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.8g0.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.7g3.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718