Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g9g8.3kcal0.1g2g0.1g0.1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g7.8g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1kcal0.2g0g0g0g
Valkuainen (100g)1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Keksi, kaurakeksi 4.9g22kcal0.3g2.9g1g0.2g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g150kcal2.4g18.2g7.6g0.6g
Valittu annoskoko28g75kcal1.2g9.1g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g38kcal0.6g4.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g265kcal4.2g32.2g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891