Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Puuroriisi3.1g11kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g53kcal3.4g6.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko28g27kcal1.7g3.2g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.9g1.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g94kcal6g11.3g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038