Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinaatti 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g8kcal0.2g1g0g0.6g
Valittu annoskoko28g4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Arvot/100g100g14kcal0.4g1.8g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795