Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g6.3g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Ricotta, Castelli7.8g13kcal1g0.2g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g149kcal7.6g2.2g11.8g0g
Valittu annoskoko28g74kcal3.8g1.1g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal1.9g0.6g3g0g
Arvot/100g100g263kcal13.4g3.9g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194