Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.5g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g164kcal3.8g24.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko28g82kcal1.9g12.2g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g41kcal1g6.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g290kcal6.7g43.3g9.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403