Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.3g8.8kcal0.3g0g0.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton7.3g16kcal0.8g0.2g1.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 14g7.7kcal0.2g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g67kcal2.8g4.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko28g34kcal1.4g2.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.7g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal5g7.8g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218