Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.9g12kcal0.7g1.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.3g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g43kcal3g3.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko28g21kcal1.5g1.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.3g6.8g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470