Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras6.5g21kcal0.9g3.8g0.2g0.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)4.2g4.6kcal1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g6.5g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.5g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g72kcal4.2g10g1.2g1.2g
Valittu annoskoko28g36kcal2.1g5g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.1g2.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g127kcal7.4g17.7g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964