Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto1.2g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g65kcal3.2g1.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko28g33kcal1.6g0.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal0.8g0.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072