Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Ruisjauho, 1 dl6.8g22kcal0.8g4.4g0.2g0.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.8g12kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g4.1g7.9kcal0.8g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g138kcal4.4g13.6g7g2.4g
Valittu annoskoko28g69kcal2.2g6.8g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna14g35kcal1.1g3.4g1.8g0.6g
Arvot/100g100g244kcal7.8g24g12.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407