Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.4g4.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.9g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Välipalakeksi, digestive 3.5g15kcal0.2g2.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g192kcal2.4g19g11.4g0.2g
Valittu annoskoko28g96kcal1.2g9.5g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g48kcal0.6g4.8g2.9g0.1g
Arvot/100g100g341kcal4.3g33.8g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912