Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty18g25kcal0.9g4.9g0.1g0.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g2.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Paprikasalaatti, Pirkka2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.1g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.6g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g68kcal3.2g11.6g1g1.2g
Valittu annoskoko28g34kcal1.6g5.8g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.8g2.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g121kcal5.7g20.6g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340