Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.6g6.9kcal0.1g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g62kcal6.8g1.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko28g31kcal3.4g0.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12g2.1g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868