Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g12g41kcal1.4g8.5g0.2g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g5.9g8.5kcal1.3g0.2g0.2g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g2.9g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g122kcal6.4g18g2.6g0.2g
Valittu annoskoko28g61kcal3.2g9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1.6g4.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g218kcal11.4g32g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733