Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)13g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sianliha keskiarvo 6.4g14kcal1.2g0g1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g52kcal2.8g5g2g0.4g
Valittu annoskoko28g26kcal1.4g2.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.7g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal4.9g8.8g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129