Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)2.8g12kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer7.5g39kcal0.3g4.2g2.3g0.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio7.5g25kcal0.5g1g2g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g220kcal2.6g18.2g15g1g
Valittu annoskoko28g110kcal1.3g9.1g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g55kcal0.7g4.6g3.8g0.3g
Arvot/100g100g389kcal4.6g32.3g26.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252