Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g4.9g5.4kcal0.8g0g0.2g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g5.9g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g10g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g87kcal6.8g1g6.2g0g
Valittu annoskoko28g44kcal3.4g0.5g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.7g0.3g1.6g0g
Arvot/100g100g154kcal12g1.8g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206