Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.9g20kcal1.7g0g1.5g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g69kcal4.2g1g5.4g0.4g
Valittu annoskoko28g35kcal2.1g0.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.1g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.4g1.8g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513