Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Kanaliemi laimennettu 4.9g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g44kcal4.2g0.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko28g22kcal2.1g0.4g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1.1g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.4g1.4g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837