Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.6g1.2kcal0g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis3.9g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g30kcal2g2.8g1g0.6g
Valittu annoskoko28g15kcal1g1.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.5g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.5g4.9g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467