Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa8.4g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g31kcal2.4g2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko28g16kcal1.2g1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.6g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515