Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)2.2g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g6.3g23kcal0.5g3.9g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g93kcal5.8g9.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko28g47kcal2.9g4.6g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.5g2.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.2g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768