Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g7.8g27kcal1g5.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)7.8g7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g114kcal6.2g12g4.4g0.4g
Valittu annoskoko28g57kcal3.1g6g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g29kcal1.6g3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g200kcal10.9g21.1g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686