Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hk, sininen lenkki 580g5.7g13kcal0.6g0.4g1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g55kcal1.6g4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko28g27kcal0.8g2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.4g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g97kcal2.8g7.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050