Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl5.6g25kcal0.4g3.6g1.1g0.2g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g8.4g29kcal0.2g0.2g3g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g5.6g15kcal0.4g0.7g1.1g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kinuskikastike 2.8g12kcal0g1.6g0.6g0g
Daim 56g0.8g4.3kcal0g0.5g0.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g226kcal2.4g18.6g15.8g0.4g
Valittu annoskoko28g113kcal1.2g9.3g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g57kcal0.6g4.7g4g0.1g
Arvot/100g100g400kcal4.2g32.9g27.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939