Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g2.3g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.4kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g48kcal3g4.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko28g24kcal1.5g2.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.8g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g7.4g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915