Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g16g55kcal2.1g10.4g0.5g0.9g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto3.5g15kcal0.5g0g1.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 3.5g24kcal0.5g0.1g2.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g209kcal6.4g21.6g10.4g3g
Valittu annoskoko28g105kcal3.2g10.8g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna14g52kcal1.6g5.4g2.6g0.8g
Arvot/100g100g368kcal11.3g38g18.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278