Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g16g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g5.6g22kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g97kcal4g1.2g8.2g0g
Valittu annoskoko28g48kcal2g0.6g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1g0.3g2.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7g2.1g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931