Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g4.1g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vihreä papu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g31kcal2.6g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko28g16kcal1.3g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.6g3.9g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939