Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g16g98kcal3.4g1.1g8.9g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental, punaleima 17%11g32kcal3.7g0g1.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g266kcal14.2g2.4g22g0g
Valittu annoskoko28g133kcal7.1g1.2g11g0g
Annoskoko puolitettuna14g67kcal3.6g0.6g5.5g0g
Arvot/100g100g468kcal25g4.2g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884