Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g2.7g4.9kcal0g0.3g0g0g
Mustikka8.2g2.7kcal0g0.5g0g0.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.4g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g126kcal2.6g17.6g3.8g1.4g
Valittu annoskoko28g63kcal1.3g8.8g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal0.7g4.4g1g0.4g
Arvot/100g100g222kcal4.6g31g6.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956