Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g22g193kcal0g0g21.9g0g
Viinietikka 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g402kcal1.6g0g45g0g
Valittu annoskoko28g201kcal0.8g0g22.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g101kcal0.4g0g11.3g0g
Arvot/100g100g709kcal2.8g0g79.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495