Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka9g6.5kcal0.4g1g0.1g0.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g6.2g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g92kcal6.6g10.8g2.4g1.2g
Valittu annoskoko28g46kcal3.3g5.4g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.7g2.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g161kcal11.6g19g4.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988