Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.2g18kcal1.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.7g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Pekoni, paistettu 2.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g6.8g7.5kcal0.2g0.2g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.6g9kcal1g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g100kcal6.6g0.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko28g50kcal3.3g0.4g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1.7g0.2g2g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.6g1.4g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390