Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g4.6g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.3g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g79kcal7.2g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko29g40kcal3.6g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.8g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal12.6g1.8g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339