Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g19g66kcal2.3g12.2g0.4g1.7g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g192kcal4.8g25g7g3.4g
Valittu annoskoko28g96kcal2.4g12.5g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna14g48kcal1.2g6.3g1.8g0.9g
Arvot/100g100g338kcal8.5g44g12.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761