Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g2.2g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaurahiutale 1.5g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g3.7g2kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow6.8g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g95kcal6.4g10.6g2.4g1g
Valittu annoskoko29g48kcal3.2g5.3g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.6g2.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g166kcal11.2g18.5g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499