Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g20g29kcal4.5g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g3.6g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g3.6g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g84kcal9.4g0.8g4.8g0g
Valittu annoskoko28g42kcal4.7g0.4g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal2.4g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.4g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691