Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 25g32kcal5.4g0g1.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g71kcal11g1.8g2.2g0g
Valittu annoskoko28g36kcal5.5g0.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal2.8g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g125kcal19.4g3.2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286