Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11g0.2g0.5g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g127kcal4.2g23.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko28g63kcal2.1g11.6g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.1g5.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g223kcal7.4g40.8g2.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099