Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g2g6.5kcal0.2g1.3g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g118kcal3.2g9.8g7.2g0.6g
Valittu annoskoko29g59kcal1.6g4.9g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.8g2.5g1.8g0.2g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.2g12.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197