Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g45kcal2.8g3.6g2g1g
Valittu annoskoko28g23kcal1.4g1.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.7g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g80kcal4.9g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704