Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g5g27kcal0.2g2.6g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.4g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g197kcal3.4g20.4g10.4g0.2g
Valittu annoskoko29g98kcal1.7g10.2g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g49kcal0.9g5.1g2.6g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6g35.8g18.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840