Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g10g40kcal0.6g3.1g2.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g149kcal6.2g6.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko29g75kcal3.1g3.4g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal1.6g1.7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g262kcal10.9g11.9g18.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295