Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.4kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g6.2g0.4kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g1.6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g34kcal2g4.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko29g17kcal1g2.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.5g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198